Kuwait

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Kuwait

Продаје се некретнина у Кувајту

Кувајт је арапска држава у Перзијском заљеву, има културно насљеђе још из антике. Главни град Ал Кувајт познат је по својој модерној архитектури која се креће од небодера до вртоглавих кувајтских кула, дизајнерских кула које подсећају на класичне поплочане џамије. Граничи са Саудијском Арабијом на југу и Ираком на сјеверу.

Ако планирате да се преселите и тражите некретнину на продају у Кувајту, важно је знати тренд тржишта некретнина у земљи. Кувајтски сектор некретнина сведочи повећању позитивне енергије која није могла доћи у бољем тренутку, јер је кувајтска влада потписала амбициозан двадесетогодишњи план за промоцију туризма у земљи. Ово је одличан тренутак за куповину некретнине на продају у Кувајту. Овоме је додата чињеница да је сектор некретнина имао велику корист од најаве нове регулативе о директним страним улагањима капитала, која је предодређена за револуцију на тржишту некретнина. Сви ови фактори заједно указују на то да ће се кувајтско тржиште некретнина, које је већ доброг здравља, вероватно још више проширити.

Неки су фактори погодили тржиште некретнина у Кувајту, а међу њима и одлазак исељеника који траже боље могућности у друге земље или се одлучују вратити у своје матичне државе. Емигранти у Кувајту разматрају слање породица у њихове матичне државе. Међутим, они задржавају своје боравиште и одлучују да остану у Кувајту као првоступници. Али такав ће тренд додатно погоршати тренутну ситуацију у сектору некретнина, а очекује се да ће се станарине додатно смањити након што се објави одлука о исељеништву.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 25416

Prodaja Једнособан стан, Kuwait, Madīnat al-Kuwait, Madīnat al-Kuwait, اسطنبول

12,315,204.48RSD
Prodaja
Једнособан стан

71 m²
Цена: УС $ 112,000 Начин плаћања: 40% првог серије и остатак у ратама на период од 24 месеци без накнаде Величина: 71 квадратних метара Спаваћих со...
Cod. 21917

Prodaja Трособан стан, Kuwait, Madīnat al-Kuwait, Madīnat al-Kuwait, Madīnat al-Kuwait

Reserved negotiation
Prodaja
Трособан стан

70 m²
кућа на продају
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB